Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

 

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztel minket.

Gombos János vagyok, a Gombos Kertigép Kft. ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom a vállalkozásunkat.

 

Vállalkozásunk, 2013-ban szerveződött.

Jogelődünkben a Gombos Agrodiszkont Plusz Kft-ben, másfél évtizednyi ágazati tapasztalatot gyűjtve úgy ítéltem meg, hogy ideje a szakirányú koncentrációnak szentelni a figyelmet.

A Gombos Kertigép Kft. az agráriumot célzó átfogó korábbi kereskedelemi gyakorlat helyett, a műszaki, és ezen belül is a kerti gépek kereskedelmét, és háttér támogatását határozta meg fő tevékenységének. Számos gyártóval és beszállítóval dolgozunk együtt. Partenereinket megbízhatóságuk alapján választjuk meg, és ebben kifejezetten kritikusak vagyunk. Kiemelt beszállító partnerünk az AL-KO Magyarország Kft. Az AL-KO kerti gépeinek teljes körű szakkereskedői kereskedelmét valósítjuk meg. Minden hagyományos, és korszerű, innovatív értékesítési csatornát kiaknázunk a munkánk során. Munkánk eredményességét igazolja, hogy 2006 óta minden évben megkaptuk az AL-KO kereskedők Top Dealer fokozatát, és töretlenül a  dobogó első helyét foglajuk el az értékesítési versenyben. Ez az eredmény büszkeséggel tölt el, hisz visszaigazolást nyújt a csapatom munkájával kapcsolatban. Az eredmény értékét tovább növeli, hogy egy kiélezett versenyben, egy induktivan és dinamikusan formálódó, növekvő, piaci közösségben tudtunk így helyt állni. Hiszem, hogy üzletpolitikánk és a munkához fűzödő szellemiségünk nagyban hozzájárul sikerünkhöz. Úgy gondolom, hogy ma sok gyártó, sokféle termékkel van jelen a piacon. De a legtöbben csak eladni akarnak. Véleményem szerint nem elég egy jó minőségű termék. A legjobb készülék is csak annyit ér, mint amennyit a háttere ér. Fontos, hogy a vásárló a megfelelő tájékoztatást kapja a vásárlást megelőzően. Így olyan készülék birtokosává válhat, mely alkalmas lesz azon feladatok teljesítésére, melyeket a vásárló elvárásként támaszt. Épp ilyen fontos a terméktámogatás is. A legjobb készülék is elromlik egyszer. Kell, hogy legyen egy szerviz ahová a fogyasztó fordulhat a panaszával, és elengedhetetlen a karbantartó anyagok, tartozékok, és az alkatrészek naprakész biztosítása is. Minden márkabizalom alapja ez. Nos, mi így dolgozunk. Minden eladott termékhez biztosítjuk az élettartamra szóló teljes támogatást. Szervizünk jótállásban és azon túl is vásárlóink rendelkezésére áll. Alkatrészraktárunk több mint 36 ezer alkatrész cikket tud biztosítani azonnal. Az alkatrészek beszerzésében több nemzetközi partner vállalattal dolgozunk együtt. Szakkereskedésünkben a készülékeket díjmentesen összeszereljük, beüzemeljük, és a készülék használatával kapcsolatos információkkal gazdagítva veheti birtokába a fogyasztó a kiszemelt terméket. Webáruházaink a jelentős raktárkészletünknek és a rugalmasan szervezett logisztikai rendszerünknek köszönhetően, jellemzően 1 munkanapos szállítási határidővel szolgálják ki a vásárlókat. Áruházaink transzparensek és jogkövetők, kiemelt szempont a fogyasztó barát magatartás. Törekvéseinket igazolja, hogy webáruházainkal évek óta élvezhetjük az Árukereső.hu árösszehasonlító portál, vásárlói véleményei által elnyert Megbízható Bolt címeit. Tagjai vagyunk a Fogyasztó Barát - Tudatos Fogyasztó támogatói körnek.

Olyan vállakozás vagyunk, mely arcát, nevét vállava áll vásárlói elé. Minket mindig megtalál. Eltökélt szándékunk ezen az úton tovább haladni, tapasztalatokkal gazdagodva fejlődni. Mindezek alapján talán már Ön sem tartja szerénytelennek, hogy az AL-KO kertigép specialista jelzővel szemléltettem tevékenységünk lényegét.

Tegyen próbára minket, legyen Ön is a partnerünk!

 

 

 

Honlap készítés